Eldsjälar inom idrotten

Det finns massor av eldsjälar inom idrotten. En eldsjäl är någon som har lagt ner hela sin själ och stora delar av sin tid på något särskilt. Ofta när man använder begreppet eldsjäl har personen ifråga bidrag positivt till andra människors liv. Det kan handla om att starta och driva en förening, ett företag eller en annan verksamhet som bidrar till ett gott samhälle där invånarna trivs och utvecklas.

Eldsjälars insatser inom idrotten

Vad har eldsjälarna inom idrotten gjort för insatser? Det kan till exempel vara att man anordnat lokala idrottsarrangemang för barn och ungdomar. Det kan också vara något enklare som att år efter år ställa upp som tränare för barnens fotbollslag eller hockeylag. lokala prisutdelningar förekommet också ofta bland eldsjälarnas insatser. Att få vinna ett pris kan göra att ett barn blir stimulerat till att fortsätta utöva sin idrott och kanske en dag att hon eller han kan leva på sin sport.

Eldsjälar behöver gott om tid

Eldsjälar måste ha ett alldeles speciellt engagemang. Annars skulle de inte orka! Men de måste också ha tid. Därför kan det vara bra att skaffa till exempel en gräsklippare med uppsamlare. Ju mer man förenklar sysslorna på hemmaplan, desto mer tid kan man ägna åt sina olika intressen som man brinner för. Det finns fler sätt att göra det på än att köpa gräsklippare. Man kan också investera i en robotdammsugare eller köpa städhjälp. Även dessa investeringar leder till att man får mer tid över för det man verkligen vill göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

WPSuv